Menu

Këshilli Ambasadorëve Shqiptarë pati një takim pune me Ambasadoren e Republikës së Francës në Shqipëri Znj Christina Vasak.

0 Comments

Këshilli Ambasadorëve Shqiptarë pati një takim pune me Ambasadoren e Republikës së Francës në Shqipëri, Znj. Christina Vasak një diplomate e nderuar dhe me përvojë të madhe në diplomaci.

Ambasadorja Vasak është padyshim një mike e mirë e Shqipërisë dhe shqiptarëve si dhe dhe Ambasadore e respektuar nga kolegët e saj.

Patëm sëbashku një diskutim të hapur dhe konstruktiv, si dhe shkëmbyem pikëpamjet tona rreth situatës politike në vend, nëvojen për një dialog thëlbësorë dhe të ndershëm midis aktorëve politik si dhe marrëdhënit bilaterale midis dy vendeve tona mike.

Ambasadorja Vasak është gjithashtu mbështetëse e madhe e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, dhe e konsideron atë si shumë të dobishëm në politkën e jashtme kombëtare ashtu sikurse edhe për të vendosur tonet morale të elitës politike të vendit.