Menu

Anëtarë

 

President


Besnik Mustafaj
Ish Ministër i Punëve të Jashtme
besnik.mustafaj@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë

Bordi Drejtues


Arta Dade
Ish-Ministre e Punëve të Jashtme
arta.dade@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Flamur Gashi
Ish Ambasador në Bosnie dhe Hercegovinë
flamur.gashi@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Ilda Zhulali
Ish Eksperte e nivelit të lartë për integrimin europian dhe Ballkanin Perëndimor
ilda.zhulali@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Edwin Robert Schwartz
Ndihmës Drejtor Egzekutiv
edwin.schwartz@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Thomas Wittstadt
Koordinator për marrëdhniet me BE, zyra e Berlinit
thomas.wittstradt@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë

Asamblea e Përgjithshme


Arben Çejku
Ish Ambasador në Maqedoninë e Veriut
arben.cejku@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Admirim Banaj
Ish Ambasador në Arabinë Saudite
admirim.banaj@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Agim Fagu
Ish Ambasador në Mbretërinë e Bashkuar
agim.fagu@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë...


Anto Berisha
Ish Ambasador i Kosovës në Slloveni
anton.berisha@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Alma Lama
Ish Ambasadore e Kosovës në Itali
alma.lama@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Avni Spahiu
Ish Ambasador i Kosovës në SHBA
avni.spahiu@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Aziz K. Pollozhani
Ish Ambasador i Maqedonisë së Veriut në OKB
aziz.pollozhani@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Bujar DIDA
Ish Ambasador i Shqipërisë në Japoni
bujar.dida@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Edmond Panariti
Ish Ministër i Punëve të Jashtme
edmond.panariti@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Faruk Borova
Ish Ambasador për Shtetet e Lindjes së Mesme
faruk.borova@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Gazmend Pula
Ish Ambasador i Kosovës në Shqipëri
gazmend.pula@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Gëzim Podgorica
I ngarkuar me punë në Kosovë
gezim.podgorica@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Gilbert GALANXHI
Ish Ambasador në Washington DC
gilbert.galanxhi@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Lulzim PECI
Ish Ambasador i RK në Suedi
lulzim.peci@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Mal Berisha
Ish Ambasador në Mbretërinë e Bashkuar
mal.berisha@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Vangjel Mita
I ngarkuar me punë në Republikën Ceke
vangjel.mita@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë


Xhelal Fejza
Diplomat i Lartë dhe Ekspert për Rajonin
xhelal.fejza@albanianambassadors.al
Klikoni për rezymenë e plotë

Anëtare të Bordit të Nderit

Anëtarë të Bordit Këshillues