Menu

Humb betejën me Covid-19 një nga themeluesit e KASH.

0 Comments

Tiranë, 4 Dhjetor 2020

KASH njofton me dhimbje të thellë lajmin e hidhur se njëri nga bashkëthemeluesit e tij, Ambasador Marko Bello, u nda nga jeta pas një beteje të fortë me Covid -19.

KASH i shpreh ngushëllimet më të thella familjes Bello, miqve dhe kolegëve me të cilët Marko ndau ditët e përkushtimit të tij familjar e shoqëror.

Diplomacisë shqiptare, opinionit publik, klasës politike dhe rrethit të gjerë shoqëror do t’u mungojë fjala dhe buzëqeshja e një intelektuali dhe atdhetari të përkushtuar, i cili nuk u ndal asnjë çast së kontribuari për një Shqipëri më të mirë.

KASH do të ndjejë mungesën e një prej bashkëthemeluesve dhe anëtarëve të vet më të devotshëm, diplomatit dinjitoz, i cili kontribuoi në përditshmëri për rritjen dhe fuqizimin e Këshillit dhe përçimin e zërit të tij brënda e jashtë vendit në dobi të interesave tona kombëtare, në dobi të Kosovës dhe shqiptarëve kudo që jetojnë.

Pas kalimit të kësaj situate, KASH do të organizojë një takim përkujtimor për t’i bërë nderimin e merituar anëtarit të tij dhe një prej figurave te shquara të shtetit dhe politikës shqiptare!

Marko, të qoftë i lehtë dheu i atdheut, të cilin e deshe pa kushte!