Menu

Këshilli Ambasadorve Shqiptarë ngushëllon familjet viktimave nga tërmeti.

0 Comments

Tiranë, 27 Nëntor 2019

Momente solidariteti dhe reflektimi të thellë, pas tërmetit të mengjesit të djeshëm në Shqipëri.

Këshilli Ambasadorve Shqiptarë, ngushëllon familjet që kanë humbur të afërmit e tyre si dhe shfrytëzon rastin të falenderojë, individët dhe të gjithë vendet partnere që n’a kanë ndihmuar në këto momente të vështira për vendin.