Menu

Author: caaadmin

Bilateral meeting in Washington, with the Council of American Ambassadors

Warm reception in Washington of the Council of Albanian Ambassadors by the Council of American Ambassadors. The President of Council of American Ambassador Timothy A. Chorba and the President of the Council of Albanian Ambassador Besnik Mustafaj, talked about building a long-term cooperation between the two organizations, in order to develop joint common activities both […]

Read More

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë në vijimësinë e takimeve prezantuese lidhur me krijimin e tij, u prit në një takim zyrtarë nga Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë Z. Lulzim Basha. Presidenti i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, Z. Besnik Mustafaj pasi shprehu falënderimet për konsideratën zhvilloi dhe një prezantim formal të Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, ku […]

Read More

Deklaratë e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë “Mbi vendimin e Këshillit Europian lidhur me hapjen e negociatave”

Në mbledhjen e ministrave të jashtëm të vendeve anëtare të BE-së, të zhvilluar në Luksenburg më 26 qershor, u gjet një rrugë e ndërmjetme për t’iu përgjigjur propozimit të Komisionit Europian lidhur me çeljen e negociatave me Shqipërinë për antarësimin në këtë Bashkim. Në dokumentin e hartuar me këtë rast për t’iu paraqitur Këshillit Europian, […]

Read More

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, takim me Presidentin e Republikës së Shqipërisë

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Presidentin e Republikës Presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir Meta ftoi në një takim zyrtar në dt. 18 qershor, në ambjentet e Presidencës, Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë, për ti uruar suksese për nismën e ndërmarrë, lidhur me krijimin e Këshillit të Ambasadorëve, si dhe për të […]

Read More

Welcome to the Council of Albanian Ambassadors!

Message from CAA President, Mr. Besnik Mustafaj : The Council of Albanian Ambassadors is an independent and non-profit organization founded quite recently by a group of former Ambassadors following the similar models in democratic countries. In compliance with the Albanian law, this Council is an association open for membership to all those who are willing […]

Read More

Konsulent dhe oponent i ri diplomatik

Kështu synon të bëhet « Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë» që u promovua javën e kaluar në Tiranë. Siç u tha dhe gjatë prezantimit publik të rastit, ai do të ketë një katalog të pasur dhe të larmishëm me aktivitete, forume, debate, trajnime, ligjërata, vizita, bashkëpunime dhe projekte në fushën e diplomacisë zyrtare, ekonomike, publike, parlamentare dhe […]

Read More

Council of Albanian Ambassadors Created to Support National Interests

Council of Albanian Ambassadors Created to Support National Interests The Council of Albanian Ambassadors was created for the first time in Albania as an independent and non-profit organization founded recently by a group of former Ambassadors following the similar models in democratic countries.

Read More

Themelohet Këshilli i Ambasadorëve

Një grup prej 24 ish-ambasadorësh që kanë shërbyer në diplomacinë shqiptare pas viteve ‘90 themeluan një organizatë jofitimprurëse për qëllime këshillimi.

Read More