Menu

Statement by Council of Albanian Ambassadors on the « rectification of borders»

The Council of Albanian Ambassadors( CAA) has been following attentively the statements issued in the recent days on the process of the dialogue between Pristina and Belgrade. While encouraging each and every effort of the parties and the international factor on the normalization of relations between Kosovo and Serbia, the CAA voices its concern on […]

Read More

Council of Albanian Ambassadors, visits the US State Department

The last introductory meeting in Washington of the Council of Albanian Ambassadors was held at the US Department of State with Ms. Susan K. Falatko, the Director for Central and Southern Europe Affairs office. Ms. Falatko was acquainted with the purpose and objectives of the Council of Albanian Ambassadors, with its specific role as an […]

Read More

Introduction meeting of the Council of Albanian Ambassadors with the World Political Institute in Washington DC

Following the introductory meetings in the US of the Council of Albanian Ambassadors, Ambassador Besnik Mustafaj and Ambassador Genci Mucaj held a meeting with Dr. John Lenczowski President and founder of the Institute of World Politics in Washington DC with whom they talked for a close collaboration between the two organizations in order to deliver […]

Read More

Bilateral meeting in Washington, with the Council of American Ambassadors

Warm reception in Washington of the Council of Albanian Ambassadors by the Council of American Ambassadors. The President of Council of American Ambassador Timothy A. Chorba and the President of the Council of Albanian Ambassador Besnik Mustafaj, talked about building a long-term cooperation between the two organizations, in order to develop joint common activities both […]

Read More

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë në vijimësinë e takimeve prezantuese lidhur me krijimin e tij, u prit në një takim zyrtarë nga Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë Z. Lulzim Basha. Presidenti i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, Z. Besnik Mustafaj pasi shprehu falënderimet për konsideratën zhvilloi dhe një prezantim formal të Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, ku […]

Read More

Deklaratë e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë “Mbi vendimin e Këshillit Europian lidhur me hapjen e negociatave”

Në mbledhjen e ministrave të jashtëm të vendeve anëtare të BE-së, të zhvilluar në Luksenburg më 26 qershor, u gjet një rrugë e ndërmjetme për t’iu përgjigjur propozimit të Komisionit Europian lidhur me çeljen e negociatave me Shqipërinë për antarësimin në këtë Bashkim. Në dokumentin e hartuar me këtë rast për t’iu paraqitur Këshillit Europian, […]

Read More

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, takim me Presidentin e Republikës së Shqipërisë

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Presidentin e Republikës Presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir Meta ftoi në një takim zyrtar në dt. 18 qershor, në ambjentet e Presidencës, Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë, për ti uruar suksese për nismën e ndërmarrë, lidhur me krijimin e Këshillit të Ambasadorëve, si dhe për të […]

Read More

Welcome to the Council of Albanian Ambassadors!

Message from CAA President, Mr. Besnik Mustafaj : The Council of Albanian Ambassadors is an independent and non-profit organization founded quite recently by a group of former Ambassadors following the similar models in democratic countries. In compliance with the Albanian law, this Council is an association open for membership to all those who are willing […]

Read More

Konsulent dhe oponent i ri diplomatik

Kështu synon të bëhet « Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë» që u promovua javën e kaluar në Tiranë. Siç u tha dhe gjatë prezantimit publik të rastit, ai do të ketë një katalog të pasur dhe të larmishëm me aktivitete, forume, debate, trajnime, ligjërata, vizita, bashkëpunime dhe projekte në fushën e diplomacisë zyrtare, ekonomike, publike, parlamentare dhe […]

Read More

Council of Albanian Ambassadors Created to Support National Interests

Council of Albanian Ambassadors Created to Support National Interests The Council of Albanian Ambassadors was created for the first time in Albania as an independent and non-profit organization founded recently by a group of former Ambassadors following the similar models in democratic countries.

Read More