Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë viziton Luginën e Preshevës.

Tiranë 23 Mars 2023 Një delegacion i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë (KASH), i kryesuar nga Presidenti i KASH, z. Besnik Mustafaj, ish Ministër i Punëve të Jashtme i Republikës së Shqipërisë, zhvilloi një vizitë pune në Luginën e Preshevës (Medvegjë, Preshevë dhe Bujanovc). Delegacioni i KASH u takua dhe zhvilloi bisedime me z. Shaip Kamberi, … Continue reading Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë viziton Luginën e Preshevës.